miercuri, 15 iunie 2011

Moda verii 2011

  Vara aceasta va fi o vara tare... la propriu! Se poarta culorile tari, rosu, galben, crem, albastru, verde, portocaliu si roz! Imprimeurile florale nu trebuie sa lipseasca din garderoba voastra! Florile mici sau mari,  dese sau rare de diferite culori va vor face sa aratati trendy in aceasta vara!                                                            Ziua se poarta tricourile albe purtate cu blugi skinny sau chiar rochiile lungi vaporoase cu imprimeuri florale va vor tine in top! Totusi, pentru un eveniment care cere eleganta se recomanda rochiile lungi simple cu o aplicatii deosebite! Pentru noptile albe in cluburi se recomanda tinutele glam, stralucitoare sau daca nu, un simpu top decoltat si o fusta scurta!
    Desi au lipsit mult timp de pe podium, pantofii cu toc gros s-au intors! Deasemenea nici  tocurile medii, talpa platforma sau chiar sandalele nu va vor tine in umbra! Pentru a defini look-ul  puteti alege si o pereche de pantofi cu varful decupat!
  Ca genti se poarta cele supradimensionate, plicurile voluminoase sau chiar gentile gen sac in culori tari sau model de sarpe!
  Palariile trebuie sa fie mari cu borul lat si cu aplicatii! Ca palarii de soare se poarta cele care parca sunt facute din paie, simple!
  Se poarta accesoriile hand-made si din argint!
  Se poarta coafurile relaxate, parul prins in coada sau chiar lasat liber!
  Ca make-up se poarta si noantele pamintii dar si cele tari.
       Daca urmati aceste sfaturi  cu siguranta veti fi in topuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu