marți, 14 iunie 2011

Retete: Inghietata de capsiuni

Ingrediente:
~ 800 ml. frisca vegetala
~ 1 kg capsiuni
~ 6+ lingurite  indulcitor  lichid / 6+ linguri zahar
~ Coajea rasa de la o lamiie
~ 1 lingurita esenta de lamiie

Echipament:
~1 mixer
~1 bol de mixer
~1 lingura de lemn
~2 caserole mari
Preparare:

1) Puneti frisca lichida intr-un bol si mixati-o pana aceasta devine tare
2) Taiati capsiunile marunt si adaugati-le in frisca
3) Mixati compozitia putin
4) Adaugati zaharul\indulcitorul in compozitie
5) Acum adaugati esenta si coaja de lamiie
6) Amestecati cu lingura de lemn compozitia
7) Compozitia se pune in caserole DE PLASTIC si se da la congelator pentru 4 ore
8) Serviti cu un pahar de apa rece!


                                                     POFTA BUNA!!!                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu